Over ons

Nobilis Cosmetics is sinds 2017 officieel importeur van het Italiaanse merk Nailover. Wij bieden professionele producten en hoogwaardige opleidingen aan op verschillende niveaus. Onze opleidingen en workshops worden onder meer gegeven door Gran Master Educator Mariana van der Zanden-Sultan. Door te werken met de kwaliteitsproducten kunnen we jou het beste resultaat garanderen.

Italiaanse roots

Nailover is niet alleen een puur Italiaans bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid, maar je ziet dit ook terug in het design en de luxe uitstraling van producten. Nailover is revolutionair, veelzijdig inzetbaar en alleen beschikbaar voor professionals. Als merk speelt Nailover niet alleen in op de trends, maar zet deze ook.

Kwaliteit

De hoogwaardige kwaliteit wordt gewaarborgd door de producten zelf te produceren. Ieder product is goed uitgedacht en met de hoogstnodige zorg ontwikkeld en geproduceerd. Zo is de Overlac collectie volledig ‘5 free’. Dat houdt in dat er geen gebruik is gemaakt van de stoffen camphor, toulene, DBP, formaldehyde en formaldehyde resin.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over de producten of opleidingen van Nailover Nederland? Neem dan contact met ons op.