Over ons

Nobilis Cosmetics is sinds 2017 officieel groothandel in nagelproducten. Wij bieden professionele producten en hoogwaardige opleidingen aan op verschillende niveaus. Onze opleidingen en workshops worden onder meer gegeven door Gran Master Educator Mariana van der Zanden-Sultan. Door te werken met de kwaliteitsproducten kunnen we jou het beste resultaat garanderen.

Nederlaandse/Roemeense roots

Nobilis Cosmetics is niet alleen een puur Nederlands bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid, maar je ziet dit ook terug in de kwaliteit en uitstraling van producten. Nobilis Cosmetics  is revolutionair, veelzijdig inzetbaar en beschikbaar voor professionals in de nagelbranche. Als merk speelt Nobilis Cosmetics niet alleen in op de trends, maar zet deze ook. Sinds 2022 heeft Nobilis Cosmetics naast eigen lijn aanvullende salon producten een een nieuwe Merk NailMaster  die special ontwikkeld is voor stylistes.

Kwaliteit

De hoogwaardige kwaliteit wordt gewaarborgd door de producten zelf te produceren. Ieder product is goed uitgedacht en met de hoogstnodige zorg ontwikkeld en geproduceerd. Zo is de Gelpolish en alle andere producten collectie volledig ‘5 free’. Dat houdt in dat er geen gebruik is gemaakt van de stoffen camphor, toulene, DBP, formaldehyde en formaldehyde resin.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over de producten of opleidingen van Nobilis Cosmetics of de nieuwe merk NailMaster? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagen

Selecteer een Afleverpunt

Scroll naar boven